Póker versenyek jutalék nélkül

Póker Valódi Pénzben | Saturday 28 January 2012 12:08 pm

Az úgynevezett “rake”, más néven jutalék az online póker játék elengedhetetlen része. Ez az az összeg, amely tulajdonképpen a póker szolgáltató része a befizetett nyeremény alapból. Ebből fedezik a költségeiket és ebből származik a nyereség. A jutalék a készpénzes játékoknál minden egyes leosztás alkalmával levonásra kerül, sit&go vagy más versenyeken pedig vagy a nyeremény alapból kerül levonásra, vagy nevezési díjon felül kell befizetni. A jutalék nagysága oldalaként és a tétek nagyságától függően változik, mikro téteknél akár 20% is lehet, míg nagy téeknél csupán néhány százalék.

A Party Poker most új, igen kedvező promóciót hirdetett, melynek keretén belül a több asztalos versenyeken nem kell nevezési díjat fizetni, hanem a teljes befiezetett összeg a nyeremény alapba kerül. Ez azt jelenti, hogy a játék még jövedelmezőbb, mint eddig. Az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes, érdemes tehát még ma regisztrálni és nevezni valamelyik Party Poker versenyre.
Party Poker az egyik legnagyobb póker oldal a világon, az emlékezetes “Fekete péntek” óta, a második helyen tartják számon, megjelenése óta több mint 30 millióan regisztráltak és játszottak virtuális póker asztalainál. Az oldal kedvező promóciókat, rengeteg különleges eseményt, jövedelmező hűségprogramot és számtalan versenyt kínál játékosainak, akik között olyan profikkal is találkozhatunk, mint Mike Sexton, Tony G and Kara Scott, vagy az új sztárok közül Stewart Scott, Ian Frazer, Remy Biechel és Bodo Sbrzesny.

A játék kínálatban természetesen megtalálható a népszerű texas holdem, valamint az Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven-Card Stud és Seven-Card Stud Hi-Lo. A játékosok a világ minden részéről érkeznek, tehát minden pillanatban találhat magának ellenfelet, szinte minden póker játék változatban.

Legújabb fejlesztésként a PartyPoker szoftver már Mac verzióban is letölthető a honlapról, sőt az “Anywhere” functió segítségével már letöltés nélkül, közvetlenül a böngészőből is élvezheti a póker játék izgalmait a PartyPoker oldalon.

No Comments