888 Poker az év póker szolgáltatója

Póker,Póker Játék | Wednesday 28 December 2011 3:01 pm

November 30-án tartották meg Londonban a hetedik eGaming Review Awards díjátadón, ami a szerencsejáték szakma egyik legrangosabb eseményének számít. A rendezvényen több mint 700 szakember vett részt, köztük az online casino piac vezető szolgáltatói és fantasztikus ünnepségen hirdették ki a különféle kategóriák nyerteseit. Az Év Póker Szolgáltatója (Best Poker Operator) kategória győztese a 888 Poker lett, amely nagyszerű promóciókkal szeretné megköszönni játékosainak a bizalmat és a sikert.
A promóció egyik eleme, az a $10 azonnali bónusz, amelyet minden játékos megkaphat számlájára, ha legalább $50-t befizet az EGR888 bónuszkód felhasználásával a másik egy nagyszerű $3.000-os freeroll, amelyen szintén minden régi és új 888 Poker játékos részt vehet. A verseny 29-én, Közép-Európai idő szerint 20 órakor kezdődik és ha szeretne részt venni rajta csupán annyit kell tennie, hogy regisztrál a 888 Poker oldalon.

A 888 Poker nem véletlenül kapta idén az Év Póker szolgáltatója kitüntetést, hiszen több nagyszerű újítással is meglepte játékosait. A három dimenziós felület, amely megfelelő szemüveggel valóban térhatást kölcsönzött a virtuális póker asztaloknak, csupán a kezdet volt. A PokerCam, amellyel a játékosok élőképen figyelhetik egymást játék közben az egyik legnépszerűbb 888 Poker lehetőség, hiszen szinte tökéletes játékélményt biztosít. A változatos cash-game asztalok, sit-and-go tourmanemtek és különböző nevezési díjú versenyek között szintén nagy sikert aratott a Team Poker szisztéma, amelyben a játékosok csapatokat alkotva játszanak az elsőségért. A legújabb fejlesztések eredményeként pedig ma már akár saját, privát versenyt is rendezhet mindenki a 888 online póker teremben, és folyamatosan megújuló promócióikat is a játékosok igényei szerint alakítják. Minden egybevetve a 888 Poker a tökéletes hely a játékhoz. Próbálja ki ön is még ma!

No Comments