Újabb nagy winnings.com nyeremény

Kaszinó | Wednesday 17 August 2011 11:06 pm

A „Happy Birthday” az egyik legnépszerűbb online kaparós sorsjegy játék, amit nem csak a születésnapjukat ünneplők játszanak szívesen. A játék szabályai nagyon egyszerűek, a klasszikus scratch cards játékok alapelvei szerint, három egyforma szimbólumot kell találni egy sorban és máris garantált a nyeremény. Ebben a játékban még különféle „bohóc” szimbólumok fokozzák az izgalmat, melyek megtöbbszörözik a megnyert összeget.
A francia Eveline S.-nem ugyan nem volt születésnapja, de augusztus-9 mégis különleges nap volt az életében, ugyanis elképesztő €10,000 összeget nyert a „Happy Birthday” játékkal. Így számolt be a nagy nyereményről:

“Rendszeresen játszom és sokszor fizetek be kisebb összegeket.
Szeretek össze-vissza lépkedni a játékok között. Nagyon élvezem!
Most úgy döntöttem, hogy mindent, ami maradt, egyetlen játékra teszek fel.

Amikor megláttam az 10 000 eurót a képernyőn, először nem hittem a szememnek. Csak bámultam a kis sárga téglalapot az öt számjeggyel!
Remegtem az izgalomtól, teljesen felvillanyozott! Ez egyszerűen fantasztikus! Hihetetlen!”
A Winnings.com hatalmas online scratch cardjáték választékot és nagyszerű nyereményeket kínál. Már akár €0,1 téttel is játszhat, egészen €10-ig és a megnyerhető nyeremény €200,000. Látogassa meg a Winnings.com-ot, hátha az ön szerencsés kártyája is ott van már a képernyőn.

No Comments