Ingyen Póker a Poker770-nél

Póker | Sunday 20 June 2010 12:08 am

Sok olyan póker játékos van, aki imádja a játékot és tehetséget érez magában ahhoz, hogy nyerő pókeres lehessen, de nem akarja, vagy nem tudja saját pénzét kockáztatni ahhoz, hogy elinduljon a póker karrier útján. Mint arról korábban írtunk, jónéhány lehetőség van arra, hogy ingyen póker pénz révén kezdje meg a valódi pénzes pókert. Általában az a tapasztalat, hogy az első ingyen megszerezett pénz rövid idő alatt elfogy, mert a játékos csak a valódi pénzes játék során szembesül azzal, hogy sokkal jobb ellenfelek ülnek az asztaloknál, mint azt az ingyen póker alatt megszokta. Ahhoz, hogy a valódi pénzes játékban is megállja a helyét, rengeteg gyakorlás és sok-sok lejátszott leosztás szükséges.
Az ingyen póker pénz egyetlen hibája, hogy mindenütt csak egyszer lehet igénybe venni, csak olyan pókerterem számlájára, ahol korábban még nem regisztrált, vagyis a lehetőségek korlátozottak. A következőkben egy, a magyar játékosok számára kevésbé ismert termet szeretnénk bemutatni, ahol ingyen póker pénz megszerzésére van lehetőség.
Az iPoker hálózat tagjaként működő Poker770 rendszeresen jobbnál jobb promóciókkal lepi meg játékosait. Új játékosként a regisztráció és a valódi pénzes póker számla megnyitása után máris $7.70 dollár ingyen póker pénz igényelhető, melyhez nem szükséges befizetés. Mindössze annyit kell tennie, hogy az alábbi linkre kattintva letölti a terem szoftverét és a program telepítése után számlát nyit, majd küld egy emailt a promotions@poker770.co.uk címre a “bonpok” bónuszkóddal és néhány órán belül befizetés nélkül játszhat valódi pénzes pókert.

Az $7.70 dolláros ingyen póker pénz mellett a Poker770-nél további nagyszerű lehetőségek vannak bankrolljának növelésére, többek között a $7.000 freeroll, illetve első befizetéskor %100 bónusz. A Poker 770 ezen kívül nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a kezdő játékosok kockázat mentesen gyakorolhassanak és fejleszthessék póker tudásukat és további ingyen póker pénzhez jussanak: hetente több alkalommal rendeznek kifejezetten a kezdő játékosok számára freeroll póker versenyeket, ahol csak olyanok vehetnek részt, akiknek regisztrációja 90 napnál nem régebbi.
A Poker 770 főként az európai, azon belül is a francia piacra koncentrál, ezért nem meglepő, hogy többnyire francia ellenfelekkel találjuk szembe magunkat a póker játék közben. A szoftvert a Playtech készítette, ami önmagában is garancia a megbízható, gördülékeny működésre. A felület jól átlátható, a különféle asztalok mellett látható ikonok segítségével könnyűszerrel választhatja ki mindenki a maga számára megfelelő póker játékot, ahol természetesen a texas-holdem van többségben, de az Omaha és Stud póker rajongók is találnak ellenfelet. Próbáljon szerencsét ön is a Poker770-nél. Találkozunk az asztaloknál!

A szerencsejáték törvény változása miatt a Poker770 határozatlan ideig nem fogad magyar játékosokat.

No Comments