Befizetés az Abaqoos rendszer segítségével

Póker Valódi Pénzben | Friday 11 June 2010 8:54 am

Az Abaqoos az OTP Bank virtuális pénztárca szolgáltatása, mely a magyar felhasználók számára kényelmes, gyors és biztonságos internetes fizetést tesz lehetővé számos területen, többek között az online póker termekbe történő befizetéskor is. Az Abaqoos rendszert használva nem kell attól tartania, hogy hitelkártya, vagy más személyes adatai rossz kezekbe kerülnek, mert a rendszerben elhelyezett pénzét a bank a számlájától elkülönítve kezeli. Az a veszély sem áll fenn, hogy túlköltekezik, ugyanis az Abaqoos rendszer “feltöltőkártyaként” működik, csak számlán előre elhelyezett összeget tudja elkölteni.

Hogyan használhatja az Abaqoos rendszert?
Ha rendelkezik OTP számlával, semmi mást nem kell tennie, mint regisztrálni az OTPdirekt szolgáltatás Abaqoos menüpontjában, vagy a www.abaqoos.com honlapon. A regisztráció után aktiválnia kell a szolgáltatást és máris számtalan szerződött partnernél használhatja internetes fizetéshez felhasználóneve és jelszava segítségével.

Melyik pókertermekben fizethet Abaqoos rendszerrel?
Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül láthatja azokat az online póker termeket, melyek elfogadják az Abaqoos befizetést valódi pénzes póker számlájára történő befizetésként:

No Comments