Elképesztő, akár 2000% bónusz!

Élő Tornák,Póker,Póker Valódi Pénzben | Friday 28 May 2010 4:02 pm

Az Everes Poker az egyik legismertebb online póker terem. Európában póker játékosok ezrei választják, hiszen az Everest Gaming részeként megbízható, jó hírnévnek örvendő vállalkozás, ahol a játékosok biztosak lehetnek abban, hogy jó helyen van a pénzük. Piacvezető szerepét mutatja, hogy az Everest Poker volt Európában az első online póker terem, amely több nyelvű szoftvert készített. A program jelenleg 15 nyelven, köztük magyarul is letölthető a honlapról.

A WSOP mindig is kedvelt promóciós eszköz volt az online póker termek körében, szinten minden valamire való terem hirdet WSOP beülőt kínáló kisebb nagyobb nevezési díjú és free-roll póker versenyeket, és ez alól az Everest Poker sem kivétel. Tavaly például közel 50 játékos vehetett részt a WSOP-n az Everest jóvoltából és nagyvonalú ajánlatként még egy millió dollár erejéig meg is toldották a versenyzőik nyereményét, és ez idén is így lesz. A bejutó játékosok között maximum egy millió dollár értékben annyi pénzt osztanak szét, amennyit a főversenyen és az Event 54 $1000 No Limit Holdem versenyen nyernek.
Ezen kívül minden új játékosuk részt vehet egy ezer dolláros freeroll póker versenyen is és legújabb promóciójuk egészen hihetetlen, hiszen minden új játékos, aki regisztrál náluk és befizet a számlájára, egészen elképesztő $200 bónuszra jogosult, a befizetés összegétől függetlenül. Bizonyára sokan nem hisznek a szemüknek, de tényleg így van, akár $10 befizetésével KETTŐSZÁZ DOLLÁR bónuszt szerezhet, ami hihetetlenül magas 2000% bónusz.

Ne habozzon, regisztráljon még ma és szerezze meg a $200-t!

No Comments