Játsszon online Omaha Pókert Valódi Pénzben

Omaha Póker,Póker,Póker Játék | Thursday 30 July 2009 12:15 am

AZ ONLINE Omaha póker az egyik legvonzóbb és legpörgősebb póker játék. Azok számára akik az online Omaha pókert valódi pénzben szeretnék játszani, a weboldalak hatalmas választéka áll rendelkezésre.

Az Omaha az egyik leggyorsabban terjedő online póker játék, amit az Internet felhasználók akár ingyen, akár valódi pénzben is játszhatnak.

Az online Omaha póker termekben a játék több variációját játsszák, különböző induló téttel. És a Póker Világbajnokság (WSOP) televíziós közvetítései által keltett nagy hírverésnek köszönhetően, a játék népszerűsége világszerte egyre növekszik.

Az online szerencsevadászok közösségét különböző társadalmi helyzetű játékosok milliói alkotják, és az Internet segítségével az Omaha póker a hét minden napján játszható otthonunk kényelméből.

Maga a játék a Texas hold em-hez hasonlít, de az Omahában minden játékos 4 kártyát kap és ezek közül kettő, illetve az öt közös lapból három felhasználásával kell a legjobb kombinációt kialakítani. Az Omahában és az online Omaha játékban a nyertes kéz általában magasabb, mint a Texas hold em-nél, a taktika tehát nagyon fontos szerepet játszik a játékban.

Ingyenes póker játékok, Ingyenes omaha

No Comments